1. Veiligheid
  2. slimme verlichting

Top 10 beste slimme verlichtingen [Test 2024]

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Je huis is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en stijl. Het interieur van je huis is de perfecte manier om je creativiteit tot uiting te brengen en een comfortabele, gastvrije omgeving te creëren waarin je kunt ontspannen en genieten. slimme verlichtingen spelen een cruciale rol bij het vormgeven van de sfeer en het karakter van je huis.

10 van de best geteste slimme verlichtingen

Een van de belangrijkste aspecten van interieurontwerp is het kiezen van de juiste [zb_mp_mv]. [zb_mp_mv] zijn niet alleen functioneel, maar ze dragen ook bij aan de esthetiek van een ruimte. Of je nu kiest voor goedkope of duurdere [zb_mp_mv], bij ons vind je alleen maar kwaliteit. Ga voor jezelf na welke uitstraling je wilt creëren. Door de [zb_mp_mv] met elkaar te vergelijken maak jij de beste keus en transformeer jij je woning tot een geweldige plek om te zijn.

Distantieer je van het idee dat mannen geen stijlvolle woning kunnen creëren. Want dat kunnen we wel, maar wel op onze eigen manier. Soms heb je echter wat hulp nodig om tot inspiratie te komen. En daarom zijn wij van InterieurGuy.nl er voor je. Want hier vind je niet alleen inspiratie, maar ook de beste slimme verlichtingen die er te vinden zijn. Wat is de beste slimme verlichting? Deze staat meteen hieronder op nummer 1.

1. Philips Hue Starterspakket White Ambiance GU10 6 Hue Lampen met Bridge Eenvoudige Installatie Werkt met Alexa en Google. - slimme verlichting beste getest!

Met het Philips Hue Starterspakket White Ambiance GU10 6 Hue Lampen met Bridge Eenvoudige Installatie Werkt met Alexa en Google kun je je woning eenvoudig verlichten. Deze starterspakket bestaat uit 3x2 pack en de Hue Bridge. Met de 50.000 wittinten kun je je omgeving precies zo verlichten als je wilt. Of je nu wilt ontspannen, energie opdoen of lezen, je stelt je licht precies zo in als je wilt. De slimme spots worden bediend met de Hue bridge waardoor je toegang krijgt tot alle verlichtingsfuncties. Zo kun je lichtscènes personaliseren en timers instellen. Met de eenvoudige installatie ben je binnen no-time klaar en werkt het pakket ook met Alexa en Google. Maak je woning nog gezelliger met dit Philips Hue Starterspakket.

2. Philips Hue Starterspakket White and Color Ambiance GU10 4 Hue Lampen met Hue Bridge Werkt met Alexa en Google Home.

Met deze set heb je ook de mogelijkheid om je licht met je stem te bedienen, dankzij de compatibiliteit met zowel Amazon Alexa als Google Home. Je kunt je verlichting simpelweg met voice-commando's bedienen, zoals het aan- en uitzetten van de lampen of het aanpassen van de kleur. Dankzij de afstandsbediening op je smartphone of tablet, kun je ook vanaf overal ter wereld je verlichting bedienen. Maak je interieur zoals je dat wilt en stel het perfecte licht in voor elk moment van de dag. Met dit Philips Hue Starterspakket kun je alle kanten op en is het makkelijk om je huis te verlichten zoals je dat wilt. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die dit starterspakket biedt om je huis te verlichten.

3. Philips Hue Starterspakket White Filament E27 3 Hue Filament Lampen met Bridge Eenvoudige Installatie Werkt met Alexa.

Met dit Philips Hue Starterspakket White Filament E27 krijg je direct een unieke verlichting die je meteen kunt installeren. Deze set bestaat uit drie Philips Hue Filament lampen met een E27 fitting en een bijbehorende bridge. Met deze lampen zorg je voor een warmwitte gloed die een gezellige sfeer creëert. De lampen zijn gemakkelijk te bedienen met de Philips Hue app op je smartphone of tablet. Je kunt eenvoudig de lampen in- en uitschakelen of dimmen. Daarnaast kun je ook verschillende lichtscènes creëren, tijdschema's instellen en nog veel meer. De lampen zijn ook te combineren, waardoor je een speels effect krijgt door ze op verschillende hoogtes te hangen. Wat een perfecte manier om een uniek verlichtingsontwerp in je huis te creëren.

4. Philips Hue Dimmer Switch Draadloze schakelaar Slimme verlichting Accessoire - incl. Batterij.

De Philips Hue dimmer switch is een must-have accessoire voor je slimme verlichting. Zet je lampen eenvoudig aan of uit met de draadloze schakelaar. Of dim je lampen, stel de perfecte lichtscène in of pas de instellingen aan voor elk moment van de dag. Met de magnetische achterkant of wandhouder kun je de switch gemakkelijk bevestigen. De wandhouder is breed genoeg, zodat je hem over je bestaande schakelaaropening kunt schuiven zonder rare rafelrandjes. Met de batterij is het nooit meer nodig om de batterijen te vervangen. De dimmer switch is eenvoudig te bedienen met de handige afstandsbediening. Heb je al een Hue Bridge? Dan kun je de instellingen van de dimmer switch helemaal aanpassen via de Hue app. Zo voeg je gemakkelijk meer comfort en gemak toe aan je slimme verlichting.

5. Philips Hue bewegingssensor.

Met de Philips Hue bewegingssensor maak je jouw verlichting intelligent. Deze slimme sensor detecteert bewegingen in de kamer en activeert jouw Hue lampen. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om de gevoeligheid naar je wensen in te stellen. Ook beschikt deze Philips Hue bewegingssensor over een daglichtsensor die herkent of er al voldoende daglicht aanwezig is; de lampen gaan dus alleen aan als je ze nodig hebt. De Philips Hue bewegingssensor werkt op batterijen en is eenvoudig te installeren door middel van de magnetische of schroefmontage. Plaats deze slimme sensor waar je maar wilt in huis en geniet van de ultieme verlichting. Met deze sensor zorg je er dus voor dat je altijd de juiste verlichting hebt, precies wanneer je het nodig hebt.

TOP 6 t/m 10 slimme verlichtingen

Wat prefereren mannen in hun interieur? Ontdek het in onze top 10. Elke slimme verlichting in deze ranglijst is nauwkeurig gekozen na intensief onderzoek naar manneninterieurs. Alle slimme verlichtingen hier vermeld, hebben hun plek verdiend omdat ze uitstekend beoordeeld zijn door gebruikers online. Onze slimme verlichtingen evaluatie biedt jou een scala aan kwalitatieve slimme verlichtingen die de investering waard zijn.

slimme verlichtingen kunnen zowel sierlijkheid als functionaliteit aan je woonruimte toevoegen. slimme verlichtingen in je persoonlijke omgeving kunnen een vertrek opfleuren en jouw persoonlijke stijl en passies weerspiegelen. Strategisch geplaatste slimme verlichtingen kunnen de ambiance beïnvloeden en accenten leggen op unieke elementen van je decor. Inspecteer de selectie zorgvuldig om vast te stellen welke slimme verlichtingen het best aansluit bij de woning die je voor je ziet!

6. Philips Hue Bridge Slimme verlichting Accessoire - V2.

De Philips Hue Bridge is de ultieme oplossing voor slimme verlichting. Met de Hue Bridge heb je toegang tot een compleet systeem van maximaal vijftig lampen en accessoires. De Bridge verbind je met je router en je kunt vervolgens de gratis Philips Hue app op je smartphone of tablet gebruiken om je verlichting te bedienen. Met de app kun je jouw verlichting personaliseren en maken van je woonruimte een unieke verlichtingservaring. Zo kun je bijvoorbeeld timers instellen, automatiseringen maken en aangepaste lichtscènes creëren. Wil je nog meer verlichtingseffecten? Koppel dan de Hue Bridge ook aan de Philips Hue Play HDMI sync box. Hiermee krijg je een surround verlichting die zichzelf aanpast aan de kleuren op je televisiescherm, bij elk concert, film of game. De Philips Hue Bridge is de perfecte manier om je slimme verlichting te bedienen en te genieten van een unieke verlichtingseffecten.

7. Philips Hue starterkit en gekleurd licht 2 x 9W E27 1100lm met Bridge.

Met de Philips Hue starterkit maak je je huis eenvoudig om tot een smart home. De starterkit bevat twee slimme Hue White ambiance and color standaardlampen met E27-fitting. Met deze gekleurde LED-lampen kun je genieten van de magie van slimme verlichting. Je kunt hiermee koelwit licht instellen als je meer focus nodig hebt om te werken, maar ook warmwit licht om te ontspannen of een van de 16 miljoen prachtige kleuren. De lampen hebben een lichtsterkte van 1100 lumen, wat vergelijkbaar is met een gewone gloeilamp van 75 W. Of je nu gasten over de vloer krijgt of een feestje organiseert, je kunt met de Philips Hue app eenvoudig een ander lichtrecept kiezen of een persoonlijk lichtrecept maken. Daarnaast is de starterkit ook compleet met een Hue Bridge, waarmee je toegang krijgt tot alle slimme verlichtingsfuncties, zoals timers, automatiseringen en bediening als je niet thuis bent. Met deze Philips Hue starterkit geniet je van de ultieme slimme verlichting.

8. Philips Hue Tap dial switch draaischakelaar.

Met de Philips Hue Tap dial switch kunt u uw huis nog slimmer maken. Deze stijlvolle witte schakelaar heeft drie knoppen waarmee je tot wel drie kamers of zones kunt bedienen met elke afzonderlijke knop. U kunt de helderheid van uw Hue-lampen eenvoudig aanpassen met een simpele draai aan de knop. U kunt de Tap dial switch aan de muur bevestigen, op een magnetisch oppervlak plaatsen of als afstandsbediening gebruiken. Met de draadloze installatie heeft u snel toegang tot alle lichtscènes. Deze schakelaar heeft ook een ingebouwde timer-functie, zodat u automatisch kunt instellen dat het licht in een kamer uitgaat op het moment dat u wilt. U kunt de schakelaar ook gebruiken om uw persoonlijke verlichtingsvoorkeuren op te slaan, zodat u met één druk op de knop snel de perfecte verlichting krijgt.

9. Philips Hue Tap dial switch draaischakelaar.

Met de Philips Hue Tap dial switch draaischakelaar maak je jouw huis nog slimmer. Deze stijlvolle zwarte schakelaar heeft tot wel drie knoppen waarmee je elke afzonderlijke kamer of zone aanstuurt. Verander eenvoudig de helderheid van je Hue lampen met één simpele draai aan de knop. De Tap dial switch is eenvoudig te installeren. Bevestig hem aan je muur, plaats hem op een magnetisch oppervlak of gebruik hem als afstandsbediening. Met deze draadloze installatie heb je snelle toegang tot alle lichtscènes en kun je je verlichting precies zo instellen zoals jij dat wilt. Geniet van een optimale lichtinval en maak het meeste van je Philips Hue verlichting.

10. Philips Hue wall switch module slimme verlichting accessoire 2 stuks.

Met de Philips Hue wandschakelaarmodule kun je heel eenvoudig je Philips Hue verlichting bedienen. De twee modules zorgen ervoor dat je je verlichting altijd bereikbaar is via de app en dat je lampen nooit per ongeluk helemaal uitgeschakeld worden. Je kunt met je gewone lichtschakelaar alle slimme lampen in een kamer of zone bedienen. Met de Hue app stel je de wandschakelaarmodule eenvoudig in op de lampen die je wil. Je kunt met de Hue app tot wel drie lichtscènes instellen en deze eenvoudig doorlopen door de schakelaar aan en uit te doen. Om gebruik te maken van deze functies heb je een Hue Bridge nodig (los verkrijgbaar). Met de Hue Bridge kun je tot 50 lampen en 12 accessoires bedienen in je hele huis, ook in de tuin. Hiermee heb je toegang tot geavanceerde functies in de Hue app, zoals timers en routines aanmaken of je lampen aan en uit doen als je niet thuis bent. Met de Philips Hue wandschakelaarmodules kun je je verlichting slim en veilig bedienen.

Inhoudsopgave

Vraag en antwoord over de slimme verlichting recensie

Wanneer je design tips wilt lezen over hoe je onder andere een slimme verlichting toepast in je woning, kun je terecht in ons blogoverzicht. Hier lees je de laatste trends over interieur design. In combinatie met het aanbod van slimme verlichtingen op onze site, ben jij goed op weg om je droomwoning te realiseren. 

We begrijpen dat wanneer iedereen een slimme verlichting aankoopt op onze site, er weinig ruimte overblijft om uniek te blijven in je woning. Je kunt de slimme verlichtingen zien als aanvulling op je eigen stijl. Koop de slimme verlichtingen die bij jouw stijl passen.

Op het moment van publiceren van onze top 10 slimme verlichtingen, hebben wij de webshop met de beste prijs al onderzocht. Deze vind je door op de button “Bekijk prijs bij Bol.com” onder elke beschrijving te klikken. We checken regelmatig verschillende webshops met de beste prijs en wanneer het verandert, updaten we die. Je kunt natuurlijk voor jezelf ook verschillende webshops bekijken om de prijzen te vergelijken. slimme verlichtingen vergelijken voor het slimme verlichting kopen, is dus de beste manier.

De nummer 1 in de top 10 slimme verlichtingen wordt algemeen gezien door consumenten als de beste. Is deze slimme verlichting dan ook geschikt voor jou? We raden aan de beschrijvingen en prijzen van elke slimme verlichtingmet elkaar te vergelijken om te bepalen welke het beste is voor jou.

Interieur blogger

Florian

Wanneer ik mijn vrienden uitnodig in mijn appartement krijg ik vaak complimenten over mijn inrichting. Het is natuurlijk fijn om te horen wanneer mensen zeggen dat je smaak hebt, maar eerlijk gezegd komt veel van mijn inspiratie ook door onze site. Natuurlijk heb ik mijn eigen ideeën, maar je kunt niet alles alleen, en hierin helpen de reviews van andere designers erg in het creëren van mijn ideale leefomgeving. Je komt slimme verlichtingen tegen die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Mijn woning is dus een beetje van mezelf en een beetje van de inspiratie die ik haal uit de slimme verlichtingen op onze site.

Afsluiting: slimme verlichting productreview

Interieurproducten waaronder slimme verlichtingen bieden eindeloze mogelijkheden voor personalisatie en expressie. Van nummer 1 tot nummer laatst in onze slimme verlichtingen lijst, er is een overvloed aan keuzes in onze top 10 om aan elke smaak en behoefte te voldoen. Het is belangrijk om zorgvuldig te selecteren en te investeren in hoogwaardige interieurproducten die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en functioneel.

Het interieur van je huis is een omgeving waarin alleen jij het voor het zeggen hebt. Het gebruik van slimme verlichtingen en een goed doordacht ontwerp kunnen je huis omtoveren tot een plek die je nooit meer wilt verlaten. Dus ontdek de mogelijkheden die je kunt realiseren met slimme verlichtingen in je woning en verras de vrienden en familie wanneer ze over de vloer komen.

Uiteindelijk hebben we de top 10 slimme verlichting producten voor je geselecteerd. We hopen dat je onze lijst hebt gebruikt om de juiste slimme verlichting voor jouw situatie te kiezen. De slimme verlichting products op deze lijst hebben allemaal hun eigen kenmerken en voordelen, waardoor er voor iedereen wel een juiste optie is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de verkeerde kiest. Als je nog vragen hebt of suggesties, laat het ons dan gerust weten. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Onze tips voor het kopen van de beste slimme verlichting. Maak slimme keuzes!

Vergeet niet voor jezelf na te gaan of een [zb_mp_ev] goed past bij de kleuren van je woning. De kleuren die je kiest voor de muren, meubels en decoraties hebben invloed op de algehele uitstraling van je huis. Warme, aardse tinten kunnen vragen voor een [zb_mp_ev] met een gezellige uitstraling, terwijl heldere, levendige kleuren meer gedijen bij een [zb_mp_ev] vol met energie en vitaliteit. Het kiezen van de juiste [zb_mp_ev] is een kunst op zich en kan het verschil maken tussen een gewoon huis en een buitengewoon huis. Met onze top 10 [zb_mp_mv] heb jij een ruime keuze om tot de beste aankoop te komen.

Bespaar je de rompslomp die een miskoop met zich meebrengt en koop meteen een juiste slimme verlichting. Wanneer je een aankoop doet die vervolgens toch niet aan je verwachting voldoet, kom je vaak in een vervelende en tijdrovende situatie terecht. Je moet immers contact op nemen met de winkel van aankoop om het retourproces in gang te zetten en voor je het weet ben je weer een maand verder. 

Vergelijk daarom goed de slimme verlichting in de top 10 aan de hand van de beschrijvingen onder elk product. Zo weet jij exact wat het slimme verlichting inhoudt en maak je zo de goede keuze. We hebben er bovendien voor gezorgd dat er verschillende prijsklassen zijn in de slimme verlichtingen top 10, zodat jouw huis inrichting niet alleen stijlvol is, maar ook niet te veel kost.

Disclaimer: Wij verkopen zelf geen slimme verlichtingen. Vandaar dat wij verwijzen naar webshops die ze wel verkopen. Op deze manier ontvangen wij een kleine commissie wanneer je via onze site een slimme verlichting aankoopt op de desbetreffende webshop. De webshop heeft geen invloed op de slimme verlichtingen in de top 10. Wij kiezen de webshop op basis van de goedkoopste prijs.

Gepubliceerd op: 5 jan. 2023