Over ons

Het team achter InterieurGuy.nl bestaat uit een groep mannen tussen de 19 en 67 jaar met een liefde voor interieur. We genieten ervan als we een woon- of slaapkamer met onze interieurtips nóg persoonlijker kunnen maken. Verder vergelijken wij woonartikelen en kijken hoe en of wij deze items kunnen toepassen in ons interieur.

Missie & visie

Bij InterieurGuy.nl houden we niet van moeilijke woorden. Je interieur kiezen draait voornamelijk om eerlijkheid en je gevoel laten spreken. Wat zoek je in een thuis? Wat vind je echt mooi?

Wij helpen je graag in jouw zoektocht naar jouw ideale interieur. Voor iedere stijl hebben we specifieke tips om jouw persoonlijkheid nog meer zijn stempel te laten drukken op jouw woning.

Verder willen wij graag benadrukken dat iedereen welkom is op onze website. Of je nu al precies weet wat je met je woning wilt gaan doen, of misschien nog helemaal nieuw bent in de wereld van interieurdesign, voor ons is iedereen gelijk. Het doel van deze website is om elkaar verder te helpen en van elkaar te leren.